Počele pripreme za novu knjigu iz edicije “Maturanti staroga kova”

Uredništvo IV. knjige

IV. knjiga iz edicije “Maturanti staroga kova” posvećena je maturantima koprivničke gimnazije iz generacija 1961. i 1966. godine. Na prvom sastanku uredništva  knjige dogovorena je koncepcija nove knjige. Ona se bitno ne razlikuje od dosadašnjih izdanja. Pozivamo maturante navedenih generacija da se uključe u pisanje tekstova za novu knjigu. Generacijsko uredništvo čine Ivo Čičin – Mašansker i Josip Povrženić za generaciju iz 1961. godine te Željko Katar i Juraj Španiček za generaciju iz 1966. godine.

Ovih dana će maturanti slavljeničkih generacija primiti obavijesti generacijskog uredništva s detaljnijim uputstvima o načinu uključivanja maturanata u pripremu nove knjige.

Pozivamo i maturante ostalih generacija da se sa svojim tekstovima pridruže autorima tekstova u trećem i  četvrtom poglavlju knjige. O čemu su maturanti pisali u tim poglavljima vidjeti ćete u svom primjerku dosadašnjih izdanja knjige. A ako ih još nemate, evo vam poveznica na kojoj ih možete naručiti https://gekoma.hr/o-nama/dokumenti/narudzba-knjiga/
Zalihe su ograničene – požurite!!!